Tosty Tallegio z chutneyem pomidorowym z Indii Południowych

Tosty Tallegio z chutneyem pomidorowym z Indii Południowych
Tosty Tallegio z południowo-Indyjskim pomidorem Chutney jest wegańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Udaj się do sklepu i odbierz brązowe nasiona gorczycy, czosnek, ser tallegio i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mullangi Pachadi-Chutney rzodkiewka w stylu Andhra-Chutney Południowoindyjski s, Chutney z marchwi-chutney z cebuli z marchwi dla Idli Dosa-chutney z Indii Południowych s, oraz Carrot Peanut Chutney-Carrot Palli Pachadi-South Indian Chutney s for Idli Dosa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz pomidory, szalotkę, czosnek, ocet, wodę i posypkę solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie wyłączyć na wolnym ogniu, gotowanie około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać brązowy cukier. Gotować kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
4
Zdjąć rondel z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Na małej patelni saute rozgrzać oliwę do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać nasiona gorczycy i kminku i gotować, aż zaczną popping.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Nasiona KminkuNasiona Kminku
7
Zawartość patelni wlać do Chutney pomidorowej. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chutney PomidorowyChutney Pomidorowy
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Pokrój bagietkę na 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
9
Umieść plastry na dużej blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 5 do 10 minut, lub do lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Podajemy mały klin sera na każdym tostie z odrobiną chutney. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
SerSer
TostyTosty

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Magazyn