Tosty Quinoa Nerkowca Żurawina Bary
Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, nerkowce, żurawiny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Nerkowca Quinoa Granola Bary, Tosty Quinoa, Suszone Figi I Gorzka Czekolada Bez Orzechów Batony Granola, oraz Chrupiące Tosty Dmuchane Quinoa Gorzka Czekolada Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i linia 9×5 calowy metalowy bochenek patelni z folią nonstick lub pergaminem. Odstawić.Rince ½ szklanki quinoa przy użyciu ulubionej metody. Lubię wkładać go do miski, przykryć wodą, wrzucić do sitka, a następnie spłukać.
Niech powietrze quinoa wyschnie trochę na ręcznikach papierowych.
Podgrzać rondel na średnim i dodać komosę ryżową. Mieszaj co jakiś czas, aż usłyszysz, jak wyskakuje. Korzystanie z mojej kuchenki gazowej zajmuje około pięciu minut. Jeśli nic się nie dzieje, podnieście temperaturę. W zależności od tego, jaki masz piec, proces ten będzie się różnić.Wrzucić tosty quinoa, do osobnej miski i wrzucić owies i salt.In rondel używany do tosty quinoa, stopić masło na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać olej, cukier i miód. Mieszaj, aż cukier się rozpuści, a następnie usuń z ognia. Wymieszać wanilią.
Dodać mieszaninę quinoa i wymieszać do herbu, a następnie mieszać w nerkowce i żurawiny.
Wlać ciasto do wyłożonej patelni bochenka i nacisnąć.
Niech ostygnie w temperaturze pokojowej, a następnie przenieść do lodówki. Gdy pręt jest mocny, podnieś z patelni i pokrój na pręty.Uwaga: pręty nie będą się trzymać razem, jeśli spróbujesz je przeciąć w cieple. Muszą być spoko. Jednak, jeśli je zbyt zimne w lodówce, jest możliwe, że będą one złamać. Najlepszy czas na ich cięcie jest wtedy, gdy są całkowicie chłodne, ale jeszcze nie zimne.