Kotlety Schabowe Z Cebulą Francuską

Kotlety Schabowe Z Cebulą Francuską
Francuskie kotlety wieprzowe cebulowe mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 495 kalorii, 40g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 225 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka sherry, mleko, zupa cebulowa mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Cebulą Francuską, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i brązowy kotlety wieprzowe, 5 do 8 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W misce wymieszać śmietanę z zupy grzybowej, suchą zupę cebulową, mleko i sherry i zalać kotletami schabowymi; przykryć i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż kotlety schabowe będą miękkie i nie będą już różowe w środku, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn