Tosty Orzechowe Z Serem Pleśniowym
Tosty orzechowe z sera pleśniowego wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 94 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka pietruszki, orzechy włoskie, bagietka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty z brzoskwiniami i serem pleśniowym, Tosty Z Porów Z Serem Pleśniowym, oraz Grzanki Orzechowe Z Dżemem Figowym I Serem Manchego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Posmaruj jedną stronę każdej kromki chleba roztopionym masłem i połóż masło na blasze do pieczenia.
Piec przez 7 minut, lub do lekko tosty.
W małej misce wymieszać ser pleśniowy, zmiękczone masło, sól i pieprz.
Rozprowadzić tę mieszaninę na wierzchu kromek tostowego chleba, a następnie posypać posiekanymi orzechami włoskimi.
Piec przez 6 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu rozpuszczenia polewy i rozpuszczenia się bąbelków. Ułóż na tacy i udekoruj posiekaną natką pietruszki.