Tosty migdałowo-Truskawkowe
Tosty migdałowo-Truskawkowe to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 101 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Z Melona, Truskawek I Prażonych Migdałów, Świąteczne przyprawy friands, oraz Borówka i cytryna friands.
Instrukcje
Ustaw stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Rozłóż mąkę migdałową na pergaminie lub wyłożonej silikonem blasze do pieczenia i tosty przez 5 do 10 minut, często mieszając, aż tosty i pachnące. Odstawić do ostygnięcia. Pozostaw piekarnik włączony.
Roztopić masło w małym rondlu na małym ogniu lub w 30 sekundach w kuchence mikrofalowej. Odstawić do ostygnięcia.
W średniej misce, przesiać lub ubić razem tosty mąkę migdałową, cukier cukierniczy, mąkę uniwersalną i sól.
Ubić białka z wanilią, następnie masło. Wyłożyć patelnię muffin z papierami i równomiernie rozprowadzić ciasto, kubki będą około 2/3 pełne. Nacisnąć truskawkę, przyciąć bok w dół, na wierzch każdej, a następnie piec przez 10 minut, obrócić i piec, aż sprężysty w dotyku i tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, 10 do 12 minut dłużej. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed jedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.