Tosty migdałowe Guacamole z morelami
Przepis tosty migdałowe guacamole z morelami może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na $2.49 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Serrano chile, migdały, morele, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prażone migdały i Chipotle Guacamole, Jogurt z prażoną komosą ryżową, migdałami i morelami, oraz Brukselka Smażona Na Patelni Z Morelami + Prażone Migdały dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miąższ z awokado miarka do dużej miski. Zacieru z tyłu dużego widelca lub masher ziemniaków zrobić masywną pastę.
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem migdałów i wymieszać do połączenia. Doprawić sokiem z limonki i solą w razie potrzeby.
Udekoruj migdałami (jeśli używasz) i podawaj natychmiast lub umieść arkusz folii bezpośrednio na powierzchni guacamole i przechowuj w lodówce do 2 godzin. (Folia zapobiegnie zbrązowieniu guacamole.)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.