Tosty Marshmallow Creme Brulee
Przepis tosty Marshmallow Creme Brulee jest gotowy w około 1 godzinę i 35 minut i jest zdecydowanie wybitny bezglutenowe opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 28g tłuszczu i w sumie 467 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mleko, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Gorąca czekolada i Prażone Ptasie Mleczko garnki de Creme, Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, oraz Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Nawlecz 24 pianki na szaszłyki i opiekaj nad otwartym płomieniem, aż będą złote i zwęglone w miejscach. (Alternatywnie ułóż pianki na blasze do pieczenia i podsmaż, obracając łyżką, aż będą tostowane.)
Do rondla włożyć Prażone pianki, śmietanę, mleko, wanilię i sól i gotować, ciągle mieszając, na średnim ogniu, aż pianki się stopią. (Niektóre zwęglone kawałki mogą pozostać.)
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Ubij jajka i żółtka w misce. Powoli ubij 1 szklankę schłodzonej mieszanki prawoślazu, a następnie wymieszaj pozostałą mieszankę, uważając, aby nie ubić zbyt dużej ilości powietrza.
Przelej przez sito o drobnych oczkach do dużej miarki do cieczy.
Ułóż sześć 4-uncjowych kokilek na brytfannie. Podziel krem między kokilki.
Przenieś brytfannę do piekarnika i dodaj tyle gorącej wody, aby sięgała do połowy boków kokilek.
Piecz, aż budyń się zastygnie, ale chwieje się na środku, 30 do 35 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw w łaźni wodnej, aż ostygnie.
Wyjmij budynie z łaźni wodnej i ostudź do temperatury pokojowej, następnie przykryj folią i wstaw do lodówki do twardej, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Przenieś budynie do zamrażarki, aby ostygły, 15 do 30 minut. W międzyczasie pulsuj Pozostałe Pianki i 3 łyżki gorącej wody w robocie kuchennym, aż będą kremowe, około 1 minuty. Posyp każdy krem 1 do 2 łyżek polewy marshmallow i delikatnie rozprowadź na brzegach wilgotnymi opuszkami palców. Podsmaż, aż wierzchołki będą musujące i ciemnobrązowe.
Przenieś creme brulees do lodówki, aby ostygły, około 1 godziny.