Tosty Kukurydziano-Słodka Sałatka Cebulowa
Tosty kukurydza-słodka Sałatka z cebuli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, olej roślinny, pieczoną salsę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z winogron, prażonych migdałów i słodko-cebulowej, Grillowana Sałatka kukurydziano-pomidorowo-cebulowa z sosem ze świeżej bazylii i pokruszonym serem pleśniowym, oraz Budyń Ze Słodkiej Kukurydzy.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu dodaj 1 łyżkę oleju roślinnego. Na gorąco dodajemy kukurydzę i gotujemy, rzadko mieszając, aż kukurydza lekko się zarumieni i zbrązowieje ze wszystkich stron.
W dużej misce, połączyć sok z limonki, Pozostałe 1 łyżka oleju roślinnego, i palone Salsa pomidorowa.
Dodaj tosty ziaren kukurydzy, pokrojone papryka czerwona, i plasterki zielonej cebuli. Wrzucić do płaszcza z opatrunkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.