Tosty francuskie z nadzieniem

Tosty francuskie z nadzieniem
Tosty francuskie z nadzieniem mogą być właśnie tym śniadaniem, którego szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 5 porcji, każda zawiera 748 kalorii , 33 g białka i 41 g tłuszczu . Za 1,68 dolara za porcję przepis ten pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga chleba, cukru, margaryny i sera ricotta. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Niewielu osobom naprawdę podobało się to amerykańskie danie. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 51% . Ta ocena jest dobra. Podobne przepisy to Tosty francuskie z nadzieniem z banana i serka śmietankowego , Tosty francuskie z nadzieniem z nutelli i Tosty francuskie z nadzieniem z rogalika z borówkami i boczkiem .

Instrukcje

1
Wymieszaj ser ricotta, cukier, skórkę pomarańczową i cytrynową w średniej misce. Przykryj i odstaw. Ubij jajka i mleko w szerokiej, płaskiej misce. W dużym rondlu lub patelni rozpuść margarynę na średnim ogniu. Zanurz każdy kawałek chleba w mieszance jajecznej na krótko z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść w rondlu i gotuj, aż zbrązowieje z każdej strony. Nałóż około 2 łyżek mieszanki ricotty na 5 kawałków tostów francuskich i rozsmaruj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Pozostałe 5 kromek tostów połóż na wierzchu mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego1 1/4 Szklanki Ryżu Długoziarnistego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn