Tosty francuskie - wiche z szybkim gotowaniem ciepłego Chutney
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc daj francuskie tosty z szybkim gotowaniem ciepłego Chutney. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Jeśli masz masło, ceglany ostry cheddar, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Francuskie tosty z gruszkowym chutneyem i Mascarpone, Ugotuj książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone, oraz Gotuj książkę: szynka, Brie i jabłko tosty francuskie Panini.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie składniki na chutney w średnim garnku i doprowadzić płyn do wrzenia. Zmniejszyć trochę ciepła i niech Chutney gotować przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Wyjąć piernik przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
3
Zacznij montować linię montażową prowadzącą do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieść stertę chleba obok płytkiego naczynia lub jednorazowej Pie cyny zawierającej jajka, ubite z mlekiem, cukrem i gałką muszkatołową. Nestle kawałek zimnego masła w złożonym ręcznikiem papierowym i trzymać pod ręką, aby wytrzeć i nasmarować patelnię. Ułóż jabłka, ser i indyka na desce do krojenia, aby zakończyć linię montażową.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Rozgrzej patelnię nonstick lub dużą patelnię na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Aby zrobić kanapki, posmaruj patelnię masłem, zanurz 4 kawałki chleba z obu stron w jajku i umieść na patelni. Gotować 2 minuty i obrócić 2 plastry na. Top 2 plastry, które odwróciłeś z cienkimi warstwami sera, jabłko, indyk i kolejny kawałek sera. Top nadzienie kanapkowe z pozostałych 2 kromki chleba, utrzymując niegotowane stronie do góry; jesteś po prostu przesuwając te kawałki nad z patelni do góry kanapki. Teraz Odwróć całą kanapkę, aby ugotować przeciwną stronę kanapki. Delikatnie naciśnij w dół na kanapkę, jak grille w ostatniej chwili lub dwóch. Powtórz proces z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane