Tosty Francuskie Thymey-Wimey

Tosty Francuskie Thymey-Wimey
Tosty francuskie Thymey-Wimey mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 485 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.22 za porcję. Jeśli masz liście tymianku, ostry ser cheddar, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopione masło i mleko ubić widelcem. Kromki chleba namoczyć w mieszaninie mlecznej, obracając się, aby całkowicie pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Połowę tymianku posypać po jednej stronie kawałków chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Rozgrzać suchą patelnię na średnim ogniu, i smażyć chleb, tymianek stronie w dół, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posypać pozostały tymianek na chleb; odwrócić i smażyć, aż lekko rumiane, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Przełożyć na blachę do pieczenia; posypać serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie bąbelkowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć i podawać natychmiast z solą i popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn