Tosty francuskie Nadziewane boczkiem, cebulowym dżemem pomidorowym z Gruyere i jajkiem sadzonym

Francuskie tosty Nadziewane boczkiem, cebulowy dżem pomidorowy z Gruyere i jajko sadzone może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1524 kalorii, 80g białka, oraz 117 g tłuszczu każdy. Na 8,76 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ser gruyere, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Tosty Francuskie Z Boczkiem, Zielenią Mniszka Lekarskiego I Gruyère, Tosty Francuskie Nadziewane Boczkiem, oraz Boczek Smażony Chrupiące Powlekane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do nadzienia: wrzucić boczek do dużej patelni saute z kilkoma kroplami oliwy z oliwek. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i gotować boczek, aż brązowy i chrupiące, 6 do 7 protokół.
Dodać cebulę i doprawić solą i pokruszonym czerwonym pieprzem. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i bardzo aromatyczna, 8 do 10 minut.
Dodaj pomidora, doprawić więcej soli i gotować przez kolejne 8 do 10 minut lub aż pomidory będą miękkie i papkowate, a większość płynu odparuje. Smak i reseason w razie potrzeby. Wymieszać z oregano i ostudzić.
Na francuskie tosty: Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
W szerokim, płaskim naczyniu połącz jajka, mleko, cayenne (jeśli używasz) i szczyptę soli. Beat aż będzie gładka i jednorodna.
Połóż 4 kromki chleba na powierzchni roboczej. Używając połowy Gruyere, każdy kawałek chleba posypać lekko serem. Łyżka ćwiartki nadzienia z boczku na każdy kawałek chleba, a następnie posypać pozostałym serem. Top każdy kromka z innym kawałkiem chleba i naciśnij, aby zabezpieczyć.
Pracując partiami, moczyć każdy "tost" w mieszaninie jajek przez około 1 minutę; odwrócić i namoczyć drugą stronę.
Podczas gdy toasty są moczenie, płaszcz dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i doprowadzić patelnię do średniego ciepła.
Pracując partiami, aby nie tłoczyć patelni, gotuj tosty przez 2 do 3 minut na stronę. Toasty powinny być złotobrązowe, piękne i chrupiące-mniam!
Przenieść tosty do blachy do pieczenia i umieścić w piekarniku, aby utrzymać ciepło.
Przykryć dużą patelnię saute Nonstick lekko oliwą z oliwek i doprowadzić do średniego ciepła.
Dodaj jajka na patelni, pracując partiami, jeśli to konieczne. Gotować, aż białka są gotowane przez i żółtka są ciepłe i cieknące, 3 do 4 protokół.
Wyjąć tosty z piekarnika i ułożyć je idealnie usmażonym jajkiem.
Posypać szczypiorkiem, jeśli chcesz i podawać natychmiast.