Beef Tostadas wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka, 46 g tłuszczu i łącznie 678 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,04 USD za porcję. Udaj się do sklepu i kup ser Monterey Jack, olej roślinny, smażoną fasolę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to meksykańskie danie. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 51%. Ten wynik jest solidny. Wypróbuj resztki wołowiny: koreańskie tostady z wołowiną, tostady z wołowiną i tostady z wołowiną, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Rozgrzej olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.