Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Tostadas z jarmużu, Refried fasoli, i ser spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 149 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fasolę pinto, meksykański topiony ser, limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kurczak z kolendrą Tostadas z fasolą i grillowanym koprem włoskim, Refried Bean Tostadas, oraz Refried Bean Tostadas.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i jalapeño, i gotować, aż miękkie i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek i kminek, dobrze wymieszać i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodaj pomidory i gotuj, aż kawałki zaczną się rozkładać, często mieszając, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać fasolę i płyn i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować delikatnie przez 15 minut. Użyj masher ziemniaków lub z tyłu drewnianej łyżki do mash fasoli aż masywny. W razie potrzeby doprawić solą (zależy to od tego, jak słona jest fasola w puszkach).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6
Tymczasem, ciepła 2 łyżki oleju w patelni 12-calowy na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać połowę jarmużu, doprawić szczyptą soli i gotować do jasnozielonego i zaczyna więdnąć, o 1 minutę. Wymieszać w pozostałych pęczek, i gotować, aż wszystkie jarmuż jasnozielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Wlać 1 szklankę wody. Powinien natychmiast się zagotować. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Zdejmij pokrywę i pozwól, aby nadmiar wody odparował.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Na wierzchu każdej tostady posmarować fasolę refried, a na wierzchu posypać serem i jarmuż.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.