Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Toskańskie krewetki z białą fasolą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 450 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, fasolę cannelloni, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wściekłe krewetki z toskańską białą fasolą, Toskańska Biała Fasola, oraz Toskańskie jagnięce golonki z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę odsączyć na misce i odstawić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Umieść białą fasolę na dużej patelni z wystarczającą ilością płynu, aby je zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Biała
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i doprowadzić fasolę na wolnym ogniu. Trzymaj je ciepłe podczas przygotowywania krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać krewetki, doprawić solą i gotować przez około 1 minutę, często podrzucając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Usuń krewetki szczypcami do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Cukierki Peachie-o
7
Dodać czosnek na patelni i saute aż czosnek brązowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Dodaj serrano chile lub płatki chili i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Dodaj pomidora i bazylii i krótko wymieszać, a następnie dodać sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Gotować przez około 1 minutę, a następnie wymieszać krewetki. Wrzucić dobrze i gotować krótko podgrzać krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
10
Usuń mieszaninę krewetek na talerz i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
11
Łyżka białej fasoli na talerzu lub poszczególnych talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Biała
12
Skropić je najlepszą oliwą z oliwek masz, a następnie top z krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym.
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.