Toskańskie Kotlety Wieprzowe

Toskańskie Kotlety Wieprzowe
Toskańskie kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Mieszanka dekoracji: gałązki pietruszki, kapary, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Schabowe Ala Tuscan, Toskańskie Kotlety Wieprzowe Z Parmezanem, oraz Kotlety Wieprzowe Pieczone W Ziołach Toskańskich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu; kotlety wieprzowe pogłębiać w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Kotlety schabowe gotować w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń kotlety z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj czosnek na patelni, i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj ocet i bulion, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni; wymieszać pomidory i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OcetOcet
KaparyKapary
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Powrót kotlety wieprzowe na patelni; doprowadzić sos do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 do 5 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Kotlety wieprzowe podawać z mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
PomidorPomidor
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
* Można zastąpić 1 łyżkę butelkowanego mielonego czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn