Toskańskie Kotlety Wieprzowe
Toskańskie kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Mieszanka dekoracji: gałązki pietruszki, kapary, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Schabowe Ala Tuscan, Toskańskie Kotlety Wieprzowe Z Parmezanem, oraz Kotlety Wieprzowe Pieczone W Ziołach Toskańskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu; kotlety wieprzowe pogłębiać w mieszaninie mąki.
Kotlety schabowe gotować w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 1 do 2 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Dodaj czosnek na patelni, i smażyć 1 minutę.
Dodaj ocet i bulion, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni; wymieszać pomidory i kapary.
Powrót kotlety wieprzowe na patelni; doprowadzić sos do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 4 do 5 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Kotlety wieprzowe podawać z mieszanką pomidorową.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Można zastąpić 1 łyżkę butelkowanego mielonego czosnku.