Toskańska zupa z bulionu i fasoli Cannellini

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj toskańskiej bulionu i zupy fasolowej Cannellini. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka boczku, cebuli, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Toskańska Zupa Z Fasoli I Szwajcarskiego Chard, Tosty Gnocchi & Mozzarella / Chard Tęczowy / fasola cannellini / toma, oraz Zupa Fasolowa Kale & Cannellini.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować boczek, cebula, czosnek, gałka muszkatołowa, i czerwona papryka płatki, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Wlać bulion z kurczaka i fasolę cannellini i doprowadzić mieszaninę do wrzenia; wymieszać suszone pomidory i kawałek skórki z parmezanu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować podczas przygotowywania chard, o 10 protokół.
Wyciąć łodygi z chard, i pokroić łodygi na kawałki około 3/4-cala długości.
Pokrój liście chard na wstążki o szerokości 1 cala. Wymieszać łodygi chard i makaron do zupy, odkładając liście. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki, o 10 protokół. Wymieszać liście chard, szałwia, i bazylia do zupy, i gotować na wolnym ogniu, aż zwiędną, 3 do 4 protokół.
Zupa z kadzi do miski i top z parmezanem i mżawka oliwy z oliwek, w razie potrzeby.