Toskańska Zupa Fasolowa (Ribollita)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj toskańskiej zupy fasolowej (Ribollita). Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 248 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, soli i mielonego pieprzu, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ribollita (Rustykalna Zupa Toskańska), Tuscan Bread & Tomato Soup (ribollita), oraz Zupa Toskańska (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej garnku na średnim ogniu; podsmażyć cebulę, marchew, seler, i czosnek, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodać cukinię i gotować, aż lekko zmięknie, 3 do 4 protokół. Wymieszać bulion warzywny, fasolę cannellini, posiekane pomidory, bulion z kurczaka i pesto do mieszanki warzywnej; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 30 do 35 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na dużej patelni lub patelni na średnim ogniu; saute szpinak aż zwiędnie, o 5 protokół. Łyżka smażony szpinak do każdej porcji miski; Chochla zupa na szpinaku.