Toskańska Zupa Fasolowa (Ribollita)

Toskańska Zupa Fasolowa (Ribollita)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj toskańskiej zupy fasolowej (Ribollita). Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 248 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, soli i mielonego pieprzu, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Ribollita (Rustykalna Zupa Toskańska), Tuscan Bread & Tomato Soup (ribollita), oraz Zupa Toskańska (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej garnku na średnim ogniu; podsmażyć cebulę, marchew, seler, i czosnek, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać cukinię i gotować, aż lekko zmięknie, 3 do 4 protokół. Wymieszać bulion warzywny, fasolę cannellini, posiekane pomidory, bulion z kurczaka i pesto do mieszanki warzywnej; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 30 do 35 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Krem Z BrokułówZupa Krem Z Brokułów
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek na dużej patelni lub patelni na średnim ogniu; saute szpinak aż zwiędnie, o 5 protokół. Łyżka smażony szpinak do każdej porcji miski; Chochla zupa na szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
ChochlaChochla
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia73
Magazyn