Toskańska Sałatka Jęczmienna
Toskańska Sałatka jęczmienna to wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, orzechy włoskie, pępek pomarańczowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańska Sałatka Jęczmienna, Sałatka Toskańska, oraz Toskańska Sałatka Chlebowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzechy włoskie w patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przypalaniu, o 5 minut lub aż pachnące.
Orzechy włoskie przełożyć na talerz i odstawić.
Użyj tarki do mikropłytek lub obieraczki do warzyw ok, aby usunąć skórkę z pomarańczy (tylko kolorową skórkę, nie gorzką białą część pod spodem). Jeśli używasz obieraczki do warzyw, drobno posiekaj skórkę; umieść skórkę w dużej misce. Ostrożnie obrać pomarańczę nożem, usuwając cały biały rdzeń i zewnętrzną membranę. Przytrzymaj owoce nad miską i pokrój między membranami wewnętrznymi, aby uwolnić pomarańczowe segmenty; pozwól im wpaść do miski, wraz z sokami. Użyj czystych rąk, aby rozerwać większe segmenty na mniejsze kawałki.
Dodać oliwę z oliwek i sól; wrzucić do połączenia.
Dodaj jęczmień, koper włoski, suszone pomidory i zastrzeżone orzechy włoskie. Wrzucić, aż dokładnie połączone.