Toskańska zupa Fasolowo-warzywna
Toskańska zupa Fasolowo-warzywna to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 289 kalorii, 15g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka goździka czosnku, marchew, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, Toskańska Zupa Jarzynowa, oraz Toskańska Zupa Jarzynowa.