Torty z czarnej fasoli z salsą z awokado i kukurydzy
Przepis czarna fasola ciasta z awokado-kukurydza Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 541 kalorii, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz muszle tostada, jajko, panko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quinoan i kukurydza patelnia ciasta z Czarnej Fasoli Salsa, Salsa awokado z czarnej fasoli z kukurydzą, oraz Południowo-zachodnia czarna fasola, kukurydza i Salsa z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć w 1 łyżce. gorący olej na małej patelni na średnim ogniu 4 minuty lub do miękkości. Wymieszać z czosnkiem.
Przygotować salsę z awokado i kukurydzy; schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Rozgnieść razem taco przyprawy i 2 filiżanki czarnej fasoli w dużej misce z widelcem. Wymieszać panko, dalej 2 składniki, mieszanka cebuli, 1 szklanka sera pieprz Jack, i pozostała czarna fasola, aż dobrze wymieszane. Kształt mieszaniny na 6 (1/2-cala grubości) pasztecików.
Gotować paszteciki w pozostałych 3 łyżkach. gorący olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 4 do 5 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Miejsce tostadas na 15-x 10-calowy galaretki roll patelni; top z Cheddar i pozostały Pepper Jack sera.
Piec, aż ser się rozpuści. Top z czarnej fasoli ciasta i salsy.