Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1658 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.15 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jajka, masło, mąkę tortową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczny Prezent Tort, Ciasto Na Ciasteczka Na Świąteczny Prezent, oraz Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dokładnie zmiksuj serek śmietankowy, masło, cukier i waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Wanilia
Masło
Cukier
2
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Przesiać razem 2 szklanki mąki i proszku do pieczenia. Stopniowo dodawać przesianą mieszaninę mąki do ciasta. Czereśnie i 1/2 szklanki pekan z pozostałą 1/4 szklanki mąki; złożyć do ciasta. Smar 4 (3"x5 1/2") Patelnie Bochenek; posypać pozostałą 1/2 szklanki pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Czereśnie
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Wlać ciasto do patelni.
4
Piec w temperaturze 325 stopni przez 45 minut lub do momentu wyczyszczenia wykałaczki. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni. Aby przygotować glazurę, połącz cukier puder z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Glazura
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
W razie potrzeby dodaj więcej mleka, aby uzyskać mżawą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
6
Mżawka glazury na górze i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
7
Dekoruj połówkami wiśni i orzechów pekan, według uznania.