Pasty

Pasty
Pasty mogą być tylko Europejski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 81g tłuszczu i w sumie 1428 kalorii. Za $1.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 25. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Wystarczy mieszanka mąki, soli, mielonego pieprzu i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 85%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Paszteciki II, Angielskie Pasty, oraz Cornish Pasties.

Instrukcje

1
Dodaj wszystkie składniki do nadzienia do dużej miski. Wepchnij warzywa do mięsa, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Wszystkie warzywa powinny wiązać się z mięsem. Jeśli masz jakieś luźne warzywa wiszące, mieszaj i wiążąc. Odłóż na bok, aż będzie gotowy do budowy ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Na skórkę: w osobnej dużej misce dodaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
3
Połącz ze sobą, a następnie dodaj 2 rodzaje skracania. Rozbij tłuszcz podczas pracy z mąką. Chcesz mieć małe kawałki tłuszczu i mąki wielkości grochu połączone, ale nie zmieszane. W osobnej misce wymieszaj jajka, wodę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj do mąki, wymieszaj i złóż zawartość razem, delikatnie popychając mąkę i płynną mieszankę, aż połączą się w dużą konsystencję ciasta. Podnieś miks i kontynuuj obracanie go na wierzchu płynu i po prostu wepchnij go do płynu, aby nie przesadzić z ciastem. Przykryj ciasto i schłódź przed zrolowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Weź porcję ciasta i połóż na posypanym mąką blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Ciasto rozwałkować na grubość nie większą niż 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Rozwałkuj tak duży arkusz, jak ci wygodnie; używamy 8-calowego talerza i wycinamy skórki dla każdej pasty. Po pocięciu Skórki przerabiaj skrawki z powrotem na kolejne arkusze. Zrób to tyle razy, ile potrzeba, aby zużyć całe ciasto. Przy stałej grubości powinieneś uzyskać około 25 skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Po rozwinięciu skórki możesz rozpocząć napełnianie.
10
Rozłóż skórki i umyj jajka połowę wewnętrznej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
11
Połóż 1 szklankę nadzienia na środku każdej skórki. Delikatnie złóż na pół, uważając, aby nie rozerwać ciasta. Po złożeniu użyj widelca, aby zacisnąć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
12
Umieść pasty na wyłożonej blachą do pieczenia, wybij otwory na widelce, aby utworzyć kieszenie powietrzne, umyj jajko na wierzchu i włóż do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Piec, aż skórka będzie złotobrązowa, a temperatura wewnętrzna osiągnie 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Składniki

680Orzechy dowolne (posiekane)skracanie o smaku maślanymskracanie o smaku maślanym1Średnia żółta cebula, posiekanamarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę3jaja pobijanejaja pobijane6jajajaja3Średnia żółta cebula, posiekanamąka uniwersalna (zalecana: drobno zmielona ekologiczna)mąka uniwersalna (zalecana: drobno zmielona ekologiczna)25Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMąka, w razie potrzebyMąka, w razie potrzeby596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibardzo drobno pokrojony czosnekbardzo drobno pokrojony czosnek1kgsmielona wołowina karmiona trawąmielona wołowina karmiona trawą21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż1kgstwoja ulubiona mielona włoska kiełbasatwoja ulubiona mielona włoska kiełbasa9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę3Średnia żółta cebula, posiekanaziemniaki obrane i pokrojone w kostkęziemniaki obrane i pokrojone w kostkę9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikostka brukiewkostka brukiew21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2(zima)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.paluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsa680Orzechy dowolne (posiekane)białe skracaniebiałe skracanie4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilodowata wodalodowata woda796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet białyocet biały
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia44
Magazyn