Torty kukurydziane z jeżyn z lodami brzoskwiniowo-klonowymi

Jeżyny kukurydziane ciasta z brzoskwinia-Klon lody może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, lody brzoskwiniowo-klonowe, mieloną mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciastka brzoskwiniowo-jeżyn z kremem jeżyn, Naturalnie Aromatyzowany I Słodzony Jogurt Grecki 3 Sposoby - Brzoskwiniowy Brukowiec, Truskawkowe Kiwi I Klon Jeżyn, oraz Placki kukurydziane z jagodami z syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, cukier granulowany i sól. Pracując nad blenderem, użyj noża stołowego, aby zeskrobać mleczny płyn z kolb kukurydzy.
Dodać połowę ziaren kukurydzy, Mleko i żółtka do blendera i puree, aż będzie gładka.
Przecier kukurydziany ubić na suche składniki. Złożyć w roztopionym maśle i pozostałych ziaren kukurydzy.
Za pomocą miksera elektrycznego ubijamy białka do uzyskania sztywnych szczytów. Ubite białka złóż na ciasto, a następnie ostrożnie złóż jeżyny.
Posmaruj lekko masłem. Dla każdego ciasta, wlać skąpe 1/4 szklanki ciasta na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż małe pęcherzyki pojawiają się na powierzchni, o 3 protokół. Odwróć ciasta kukurydziane i gotować, aż złoty, o 2 minuty dłużej.
Przenieś placki kukurydziane na blachę do pieczenia i utrzymuj ciepło w piekarniku podczas przygotowywania reszty.
Na każdym talerzu układamy 4 lub 5 placków kukurydzianych i polewamy cukrem cukierniczym. Top każdy stos z gałką brzoskwinia-Klon lodów i służyć od razu.