Tortellini z dyni z brązowym sosem maślanym i

Tortellini z dyni z brązowym sosem maślanym i
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Butternut Squash Tortellini z sosem szałwiowym z brązowym masłem i spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 1233 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprzu, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Masło Z Dyni I Szałwii Z Tortellini, Tortellini z dyni z brązowym sosem maślanym, oraz Pieczona dynia maślana, kiełbasa i Pastan Orecchiette w sosie szałwiowym z brązowego masła dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby tortellini, Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. na wyłożonej folią blasze do pieczenia Wrzuć razem dyni, 2 łyżki oliwy z oliwek, zioła prowansalskie, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec w piekarniku, aż będzie miękki i złoty, o 25 protokół. Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek w małej patelni saute na średnim ogniu. Szalotki i czosnek ugotować na lekko złoty kolor, ok. 3 minutes.In Robot kuchenny, połącz mieszaninę dyni, mieszankę szalotki i ser ricotta i pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać pokruszone ciasteczka amaretti, gałkę muszkatołową, posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Puls do gładkości. Nadzienie tortellini można zrobić jeden dzień ahead.To zrobić tortellini, rozłożyć 6 skórek, pozostawiając pozostałe Skórki wewnątrz opakowania lub pod bardzo lekko zwilżonym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasteczka AmarettiCiasteczka Amaretti
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Umieść 1 łyżkę mieszanki squasha na środku każdej skóry. Zanurz pędzel do ciasta w niewielkiej ilości wody i zwilż krawędzie skóry. Delikatnie złóż kwadratową owijkę w trójkąt, upewniając się, że krawędzie są bezpiecznie zamknięte i nie ma kieszeni powietrznych w środku. Zwilż dwa dolne rogi najdłuższego boku trójkąta i delikatnie połączyć je ze sobą, lekko naciskając, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Uformowane tortellini umieścić na blasze do pieczenia i przykryć folią. Przed ułożeniem kolejnych 6 arkuszy wontonu należy uważać, aby wysuszyć powierzchnię roboczą. Pomoże to utrzymać tortellini z przyklejania się do blachy do pieczenia. Kontynuuj, aż cała mieszanka dyni maślanej zostanie użyta. Powinno być około 36 tortellini. (Tortellini można formować, zamrażać na blasze do pieczenia, przenosić do szczelnie zamkniętej plastikowej torby lub pojemnika i przechowywać do sześciu miesięcy. Aby ugotować, po prostu wrzuć zamrożone ravioli do osolonej wrzącej wody i gotuj przez 4 minuty.). aby zrobić polewę z Porto, umieść wszystkie składniki z wyjątkiem masła w małym garnku na średnim ogniu i zmniejsz do połowy około 3 uncji, ubijaj masło i przecedź do sosu lub czegoś similar.To zrobić sos i podawać, doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem, roztopić masło w dużej, patelni ciężkiej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
PortPort
RavioliRavioli
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
SOS ŁódźSOS Łódź
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj szałwii, pinenuts i niech gotować, aż masło zaczyna brązowy, o 3 protokół. Wyłączyć ogień i doprawić solą i pieprzem.Wymieszać, aby połączyć. Następnie delikatnie umieść tortellini we wrzącej wodzie i delikatnie wymieszaj. Kiedy zaczynają pływać, są gotowe, około 3 minut. Tortellini delikatnie łyżką wyłożyć na półmisek, polać brązowym sosem maślanym, posypać parmezanem i polewą winną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Składniki

791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemałe ciasteczka amaretti, pokruszone (omałe ciasteczka amaretti, pokruszone (o1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki0warzywo (np. szpinak)pieprz czarny (świeżo zmielony)pieprz czarny (świeżo zmielony)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło (1 1/2 patyczka)masło (1 1/2 patyczka)907papryka habanerodyni, około 2 funtów, cubed (około 3 szklanki)dyni, około 2 funtów, cubed (około 3 szklanki)2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek extra virgin, plusoliwa z oliwek extra virgin, plus2Spód: okruszki z herbatników grahamJukonJukon1ząbek czosnkuząbek czosnku2ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses0warzywo (np. szpinak)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona0warzywo (np. szpinak)świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcejświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej4trochę posiekanej cukiniiświeży mielony czarny pieprz, do smakuświeży mielony czarny pieprz, do smaku2warzywo (np. szpinak)2 szklanki czerwonych lub zielonych winogron bez pestek, przekrojonych na pół2 szklanki czerwonych lub zielonych winogron bez pestek, przekrojonych na pół1warzywo (np. szpinak)sól koszerna, plus więcejsól koszerna, plus więcej791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan4Pęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianekPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianek1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino portowino porto2Spód: okruszki z herbatników grahamrozdarte świeże liście szałwiirozdarte świeże liście szałwii4trochę posiekanej cukiniisól do smakusól do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoszalotka posiekana na półszalotka posiekana na pół1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDuże szalotki, posiekane (oDuże szalotki, posiekane (o2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser ricotta pełnotłustyser ricotta pełnotłusty1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone1małewonton wrapper (1 opakowaniewonton wrapper (1 opakowanie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn