Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Tortellini Minestrone. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka przypraw, pietruszka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Minestrone Tortellini, Tortellini Minestrone, oraz Tortellini Minestrone Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu gotuj kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
3
Drenaż.
4
Dodaj bulion, pomidory, marchew, seler, ketchup i włoskie przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 20-25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodać cukinię i zielony pieprz; gotować 5-7 minut dłużej lub aż zielony pieprz jest miękki. Wymieszać z tortellini i pietruszką. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować, odkryte, przez 5 minut lub do tortellini jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół