Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 10g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, skórkę pomarańczową, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj na ciasto jabłkowe (Torta di Mele), Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), oraz Torta Di Yogurt Con Mele E Rosmarino-Jogurt Rozmarynowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W małym rondlu podgrzej Likier pomarańczowy. Wyłączyć ogień i dodać żurawinę, upewniając się, że wszystkie żurawiny są zanurzone w płynie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Pomarańczowy
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
W małej misce wymieszać cynamon i skórkę pomarańczową. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i solą. Odstawić.
Dodać jabłka, orzechy włoskie i odsączoną żurawinę. Łyżka mieszaniny do lekko nasmarowane 8 przez 8 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia lub 8-calowy patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)