Torta de Quesito con Bocadillo (kolumbijski świeży ser i ciasto z guawy)
Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 3,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 14g białka, oraz 26g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 196 osób. Mieszanka mąki uniwersalnej, skrobi kukurydzianej, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paletas de Coco con Bocadillo (lody kokosowo-Gujawowe), Torta de Pastores (kolumbijskie ciasto z serem i puddingiem ryżowym), oraz Pieczone plantany z Guawanem i serem (PLATANOS ASADOS CON BOCADILLO Y QUESO) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Ciasto z masłem i wyłożyć papierem do pieczenia. Mąkę, skrobię kukurydzianą, zmielony cynamon i proszek do pieczenia przesiać i ustawić aside.In miska za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier na średniej prędkości, skrobanie w dół boki miski, aż lekkie i puszyste, 3 do 4 protokół.
Dodać jajka, wanilia, mleko, ser i ubić, aż będzie gładka i zmiksowana, o 1 minutę więcej. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszaninę mąki, aż będzie gładka.
Połowę ciasta przełożyć na przygotowaną patelnię.
Umieść kawałki pasty z guawy na cieście, równomiernie rozprowadzając.Top z pozostałym cieście i piec przez około 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty.