Torta de Dulce de Coco (kolumbijski Pudding kokosowy)
Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Mieszanka mielonego cynamonu, ekstraktu kokosowego, mleka i deseru kokosowego oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 311 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Torta de Pastores (kolumbijskie ciasto z serem i puddingiem ryżowym), Pastel de Coco (kolumbijskie Ciasto kokosowe), oraz Arroz Con Coco (Kolumbijski Ryż Kokosowy).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko posmaruj 8 x 8 kwadratową patelnię do pieczenia lub 8 okrągłych patelni do pieczenia.
Umieścić wszystkie pozostałe składniki w dużej misce i dobrze wymieszać, aż dobrze połączone.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i piec przez około 30 do 40 minut.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia na około 15 minut, a następnie zwolnij boki patelni i przesuń ciasto na talerz do serwowania.
Podawać na ciepło lub na zimno.