Torta de Dulce de Coco (kolumbijski Pudding kokosowy)

Torta de Dulce de Coco (kolumbijski Pudding kokosowy)
Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Mieszanka mielonego cynamonu, ekstraktu kokosowego, mleka i deseru kokosowego oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 311 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Torta de Pastores (kolumbijskie ciasto z serem i puddingiem ryżowym), Pastel de Coco (kolumbijskie Ciasto kokosowe), oraz Arroz Con Coco (Kolumbijski Ryż Kokosowy).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko posmaruj 8 x 8 kwadratową patelnię do pieczenia lub 8 okrągłych patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić wszystkie pozostałe składniki w dużej misce i dobrze wymieszać, aż dobrze połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i piec przez około 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieś patelnię do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia na około 15 minut, a następnie zwolnij boki patelni i przesuń ciasto na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn