Tort Świąteczny

Tort Świąteczny
Ciasto świąteczne może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1711 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.47 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 402 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, soda oczyszczona, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj eggless christmas fruit cake, jak zrobić christmas fruit cake, Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Tort Świąteczny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz wiśnie, skórkę cytrusową, rodzynki, porzeczki, daktyle i migdały. Wymieszać z brandy; odstawić 2 godziny, lub na noc. Zanurzyć namoczone owoce z 1/2 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
PorzeczkiPorzeczki
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
DaktyleDaktyle
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Smar 8x8x3 cala ciasto owocowe patelni, linii z pergaminem, i ponownie smarować. W małej misce wymieszać 2 szklanki mąki, sody oczyszczonej, goździki, ziele angielskie, cynamon i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W dużej misce, masło śmietankowe do światła. Stopniowo mieszamy w brązowym cukrze i jajkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać melasę i sok jabłkowy. Ubij na maśle mieszankę na przemian z mieszanką mąki, wykonując 4 suche i 3 płynne dodatki. Złożyć w mąki owoców. Włączyć ciasto do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 3 do 3 1/2 godziny, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Zdjąć z patelni i zdjąć papier. Ciasto całkowicie schłodzić, następnie zawijać luźno w papier woskowany. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn