Tort z rabarbarem dla mamy
Tort z rabarbarem mamy jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 123 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Jeśli masz gotowanie owies, masło, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Truskawkowy Tort Z Kremem, Tort Z Kremem Jeżyn, oraz Tort budyniowy babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj 2 szklanki mąki, owsa, brązowego cukru, skracania warzyw i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce do mieszania, aż składniki będą kruche. Rezerwa 3/4 szklanki mieszaniny skorupy w misce i naciśnij pozostałą mieszaninę skorupy na dnie 9x13-calowej patelni do pieczenia.
Rozłóż rabarbar równomiernie na skórce.
W misce ubijamy jajka, cukier biały, 1/2 szklanki mąki i 1 szczyptę soli na gładką masę. Rozsypać zarezerwowaną mieszaninę owsa na wierzchu. Tortownicę lekko posmarować cynamonem i równomiernie rozprowadzić na wierzchu małe kawałki masła.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka torte wyjdzie czysty, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc przed podaniem.