Tort z rabarbarem dla mamy

Tort z rabarbarem dla mamy
Tort z rabarbarem mamy jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 123 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Dzień Matki. Jeśli masz gotowanie owies, masło, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Truskawkowy Tort Z Kremem, Tort Z Kremem Jeżyn, oraz Tort budyniowy babci dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj 2 szklanki mąki, owsa, brązowego cukru, skracania warzyw i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce do mieszania, aż składniki będą kruche. Rezerwa 3/4 szklanki mieszaniny skorupy w misce i naciśnij pozostałą mieszaninę skorupy na dnie 9x13-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Brązowy CukierBrązowy Cukier
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozłóż rabarbar równomiernie na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
W misce ubijamy jajka, cukier biały, 1/2 szklanki mąki i 1 szczyptę soli na gładką masę. Rozsypać zarezerwowaną mieszaninę owsa na wierzchu. Tortownicę lekko posmarować cynamonem i równomiernie rozprowadzić na wierzchu małe kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
RabarbarRabarbar
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka torte wyjdzie czysty, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn