Tort z dżemem jeżynowym III
Blackberry Jam Cake III może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Ten wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 3,64 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1763 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mielone ziele angielskie, mielony cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem z bekonu i Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka 3 (9 cali) Patelnie.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, ziele angielskie i goździki. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei. Ubić mieszankę mąki na przemian z maślanką. Wymieszać dżem z jeżyn.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut, a następnie odwróć się do stojaka z drutu i całkowicie ostudź.