Tort Z Czerwonego Aksamitu
Red Velvet Cake może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 82g tłuszczu, oraz w sumie 1359 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, cukru granulowanego, holenderskiego przetworzonego kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, oraz Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło i mąka 2 (9-calowy) patelnie ciasto i linii każdej patelni z rundy pergaminu.
Mąkę, proszek kakaowy, sodę oczyszczoną i sól ubić w małej misce
Masło, cukier i olej rozgnieść w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, skrobanie w dół boki miski i beat aż włączone. Ubić wanilią, octem i barwnikiem spożywczym.
Dodać mieszankę mąki do ciasta w 3 partiach na przemian z maślanką, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie i piec przez 30 do 40 minut lub aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 15 minut przed wyjęciem ciasta z patelni.
Ostudzić całkowicie przed lukier. Pokroić każde ciasto na 2 warstwy i mróz.
Śmietanę, mleko, ziarno wanilii i nasiona połączyć w małym rondelku i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Usunąć wanilii i wyrzucić.
Dodaj mąkę i gotuj, stale ubijając, aż zagęści się do pasty, około 2 minut.
Zeskrobać do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż bardzo zimno, co najmniej 2 godziny.
Połącz masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijaj, aż mieszanina będzie bardzo puszysta, a cukier całkowicie się rozpuści, około 6 minut.
Dodać zimną pastę, kilka łyżek na raz do mieszaniny masła i ubijać, aż będzie lekki i puszysty.