Tort wulkaniczny Paula
Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao w proszku, masło, x i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Volcano cake, Tort Urodzinowy Volcano, oraz Czekoladowo-orzechowe ciasto Volcano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki ubić mikserem elektrycznym. Odstawić do użycia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj 13 przez 9 przez 2-calową patelnię na ciasto.
Dno smażonej patelni z płatkami kokosowymi.
Na wierzch kokosa posypać orzechami pekan. Odstawić.
Postępuj zgodnie ze wskazówkami na odwrocie pudełka, aby przygotować ciasto. Beat przez około 2 minuty, za pomocą miksera elektrycznego. Złóż cukierki wielkości ugryzienia.
Wlać do patelni tortowej. Równomiernie miejsce dollops mieszaniny śmietany na wierzchu ciasta. Kiedy ciasto gotuje, krem opadnie na dno. To będzie twój "wulkan" smaku.
Wstawić do piekarnika na 40-45 minut. Podczas gdy ciasto jest jeszcze gorące rozprowadzić polewę równomiernie na torcie.
W małym rondlu rozpuścić masło na średnim ogniu.
Ubić kakao w proszku i dodać mleko, aż uzyskasz cienką konsystencję. Jeśli glazura jest zbyt gęsta, dodaj więcej mleka. Doprowadzając mieszaninę masła i mleka do wrzenia, ubijamy cukier cukierniczy i ekstrakt migdałowy. Glazura powinna być cienka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przed użyciem.