Tort urodzinowy z rumem i colą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tortu urodzinowego z rumem i colą. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 523 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, ekstrakt z rumu, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Urodziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto czekoladowe z polewą coli, Pollo a la Coca-Cola (Duszony kurczak z napojem Cola), oraz Ciasto Cola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj DNA i boki 2 (9-calowych) okrągłych patelni do ciast ze skróceniem; lekko mąka.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając oleju i jaj oraz zastępując wodę napojem gazowanym.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami.
W dużej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 do 2 minut lub aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, 1 szklankę na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Dodać rum i ekstrakt z rumu. Kontynuuj bicie, aż lukier będzie gładki i spreadable.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania.
Rozprowadzić warstwą lukru. Wierzch drugą warstwą ciasta, zaokrąglony bok w dół. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Udekoruj według uznania.