Tort Truskawkowy Z Białej Czekolady

Tort Truskawkowy Z Białej Czekolady
Ciasto truskawkowe z białej czekolady wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 77 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Wyznanie #109: kupuję za dużo czekolady ... Tort truskawkowy z Ganache z białej czekolady, Tort Truskawkowy Z Białej Czekolady, oraz Ciasto z musem truskawkowym i białą czekoladą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Nasmaruj dwie 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto i ułóż papier woskowany.
3
Mąkę i proszek do pieczenia wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij biały cukier, masło i żelatynę razem w osobnej misce, aż będzie puszysta; dodaj jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając z każdym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żelatynażelatyna
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Mieszaj na przemian mieszaninę mąki, a następnie mleka, do mieszaniny cukru, aby utworzyć gładkie ciasto. Wymieszaj ekstrakt waniliowy i truskawki na ciasto, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
TruskawkiTruskawki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
6
Podziel ciasto między przygotowanymi patelniami na ciasto.
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka obu ciast wyjdzie czysta, 25 do 30 minut; całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
W rondlu na średnim ogniu wymieszać serek śmietankowy, białą czekoladę i ciężką śmietanę do ubijania, aż do połączenia i rozpuszczenia białej czekolady, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Cukier cukierniczy wymieszać z serem śmietankowym, aż powstanie gładki lukier. Pozostawić do ostygnięcia i ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
10
Na wierzchu jednego ciasta rozprowadzić warstwę lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
Drugie ciasto umieścić na wierzchu warstwy lukier. Zamrozić wierzch drugiego ciasta i boki obu ciast pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn