Tort słodki jak miód
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 192 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mus jabłkowy, mąkę orkiszową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie Ciasto Ziemniaczane Miód, Słodkie ciasto kukurydziane z miodową bitą śmietaną, oraz Słodkie ziemniaki pieczone w miodzie z dipem miodowo-cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325° F.
Połącz pierwsze 6 (suchych) składników w misce do mieszania. Zrobić dobrze w środku suchych składników i wlać mokre składniki. Mieszaj, aż mokre i suche składniki zostaną dokładnie połączone, a następnie wymieszaj rodzynki.
Wytnij dwa kawałki pergaminu do pieczenia, aby pasowały do dna dwóch patelni bochenka. Lekko nasmaruj boki. Podziel ciasto między dwoma lekko naoliwionymi patelniami bochenka.
Migdały posypać równomiernie na wierzchy bochenków.
Piec przez 40 do 50 minut, lub do momentu, gdy nóż włożony w środek bochenka będzie czysty. Uważaj, aby nie przesadzić.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia ciasta. Użyj noża, aby obejść boki bochenków, aby poluzować, w razie potrzeby, i ostrożnie usuń bochenki z patelni, przechylając je do ręki, a następnie Ustaw na talerzu.
Każdy Bochenek pokroić na 12 plastrów, aby służyć.
Od Vegan Holiday Kitchen: ponad 200 pysznych, świątecznych przepisów na specjalne okazje autorstwa Nava Atlas. © 2011 by Nava Atlas. Wydany przez Sterling New York, imprint Sterling Publishing.