Tort Sherry Bundt
Ciasto Sherry Bundt może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, jajka, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 16%. Podobne przepisy to Tort Sherry Bundt, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Ciasto Owocowe Z Sherry.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Olej boki i dno 10 calowej patelni do ciasta Bundt. W małej misce wymieszaj cynamon, cukier i kakao. "Mąka" boki i dno patelni z mieszaniną, dotknij nadmiar z powrotem do mieszaniny cynamonu.
W dużej misce, połączyć mix ciasto, jajka, olej, sherry, gałka muszkatołowa i mix budyń. Beat aż dobrze wymieszane.
Wlać połowę ciasta do patelni Bundt, posypać połową cukru cynamonowego, przykryć pozostałym cieście i wreszcie, top pozostałą mieszaniną cynamonu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu.