Tort Sherry Bundt

Tort Sherry Bundt
Ciasto Sherry Bundt może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, jajka, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 16%. Podobne przepisy to Tort Sherry Bundt, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Ciasto Owocowe Z Sherry.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Olej boki i dno 10 calowej patelni do ciasta Bundt. W małej misce wymieszaj cynamon, cukier i kakao. "Mąka" boki i dno patelni z mieszaniną, dotknij nadmiar z powrotem do mieszaniny cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć mix ciasto, jajka, olej, sherry, gałka muszkatołowa i mix budyń. Beat aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać połowę ciasta do patelni Bundt, posypać połową cukru cynamonowego, przykryć pozostałym cieście i wreszcie, top pozostałą mieszaniną cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn