Tort Pistacjowy I
Ciasto pistacjowe i wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 390 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, mleko, instant pistacjowy pudding mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort pistacjowy III, Ciasto Pistacjowe, oraz Ciasto Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, 1 opakowanie budyń, woda, jajka, i olej.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (17
stopni C przez 45 minut lub do czasu zakończenia. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby lukier: w misce do mieszania, połączyć 1 pakiet instant budyń, mleko i instant bita polewa mix. Ubić do zgęstnienia i rozprowadzić na ostudzonym cieście.