Tort Pistacjowy I

Tort Pistacjowy I
Ciasto pistacjowe i wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 390 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, mleko, instant pistacjowy pudding mix, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort pistacjowy III, Ciasto Pistacjowe, oraz Ciasto Pistacjowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix, 1 opakowanie budyń, woda, jajka, i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (17
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
stopni C przez 45 minut lub do czasu zakończenia. Pozostawić do ostygnięcia.
6
Aby lukier: w misce do mieszania, połączyć 1 pakiet instant budyń, mleko i instant bita polewa mix. Ubić do zgęstnienia i rozprowadzić na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bitą PolewąBitą Polewą
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn