Tort milionera
Ciasto milionera wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 348 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ananasa, twarożek, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Millionaire Pie, Millionaire Pie, oraz Ciasto milionera.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jedna patelnia 9x13 cali.
Odsączyć ananasa. Umieścić ananasa w czystej warstwowej gazie i wycisnąć pozostały sok. Jeśli ananas nie jest dobrze osuszony, sprawi, że nadzienie będzie ciekłe.
Wymieszać i upiec ciasto zgodnie z instrukcją opakowania.
Wlać 1/2 ciasta do przygotowanej patelni. Odrzuć lub znajdź inne zastosowanie dla pozostałej połowy ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut lub do zakończenia.
Niech ciasto ostygnie w patelni na stojaku z drutu.
Ubić zmiękczony twarożek, aż będzie puszysty. Powoli dodawać mleko, dokładnie łącząc.
Dodać budyń błyskawiczny i ubić do zgęstnienia. Mieszanka budyniowa zagęści się po schłodzeniu. Gdy ciasto jest chłodne i masa budyniowa jest zagęszczony można złożyć ciasto.
Na ostudzonym cieście rozprowadzić masę budyniową.
Posypać odsączonym ananasem na budyniu. Ostrożnie rozprowadzić rozmrożone zamrożone bitą polewą na wszystko.
Posypać posiekane orzechy włoskie na wszystko. Przechowywać w lodówce. Smacznego!