Tort maślany II

Tort maślany II
Butterscotch Cake II może być tylko deser szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać instant butterscotch pudding mix, ciasto mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort maślany z czekoladowym Ganache, Tort dyniowy z lukrem toffi, oraz Ciasto bananowe z masłem, chciałam ciasto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
W dużej misce, połączyć ciasto mix, budyń mix, mleko, olej i białka. Bij na niskiej prędkości przez 30 sekund, a następnie na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać ciasto do patelni Bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu i nadal całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Przed podaniem posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn