Tort maślany II
Butterscotch Cake II może być tylko deser szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać instant butterscotch pudding mix, ciasto mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort maślany z czekoladowym Ganache, Tort dyniowy z lukrem toffi, oraz Ciasto bananowe z masłem, chciałam ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce, połączyć ciasto mix, budyń mix, mleko, olej i białka. Bij na niskiej prędkości przez 30 sekund, a następnie na średniej prędkości przez 2 minuty.
Wlać ciasto do patelni Bundt.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu i nadal całkowicie ostygnąć.
Przed podaniem posypać cukrem cukierniczym.