Tort maślany II

Tort maślany II
Butterscotch Cake II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczną mieszankę puddingu, białek, mleka i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Tort maślany z czekoladowym Ganache, Tort dyniowy z lukrem toffi, oraz Ciasto bananowe z masłem, chciałam ciasto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć ciasto mix, budyń mix, mleko, olej i białka. Bij na niskiej prędkości przez 30 sekund, a następnie na średniej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Białka JajBiałka Jaj
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do patelni Bundt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu i nadal całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Przed podaniem posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn