Tort maślany II
Butterscotch Cake II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczną mieszankę puddingu, białek, mleka i kilku innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Tort maślany z czekoladowym Ganache, Tort dyniowy z lukrem toffi, oraz Ciasto bananowe z masłem, chciałam ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce, połączyć ciasto mix, budyń mix, mleko, olej i białka. Bij na niskiej prędkości przez 30 sekund, a następnie na średniej prędkości przez 2 minuty.
Wlać ciasto do patelni Bundt.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu i nadal całkowicie ostygnąć.
Przed podaniem posypać cukrem cukierniczym.