Trzywarstwowe Ciasto kokosowe wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 724 kalorie, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogi deser dla Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz syrop kukurydziany, mąkę tortową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowe, Ciasto Kokosowe, oraz Ciasto Kokosowe.
Instrukcje
1
Wymieszać mąkę, 2 szklanki cukru, sól i proszek do pieczenia; dodać skrócenie i mleko. Dobrze bij. Ubić w jajkach i 1 1/2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Skracanie
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Mleko
Sól
2
Rozprowadzić ciasto w trzech smarowanych i mąki 9 calowych okrągłych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami
3
Piec przez 30 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C). Ostudzić i zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wymieszać 3 szklanki cukru, syropu kukurydzianego i 1 szklankę wrzącej wody w rondlu; gotować, aż mieszanina wiruje wątku. Białka ubić na sztywno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Białka Jaj
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Wlać syrop na białka jaj, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Syrop
6
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii do smaku lukru. Ciasto mrozoodporne i posypać kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Wanilia
Lukier
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).