Tort Kawowy Z Serem Malinowym

Tort Kawowy Z Serem Malinowym
Tort kawowy z serem malinowym może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz śmietanę, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Kawowy Z Serem Malinowym, Tort Kawowy Z Serem Malinowym, oraz Tort Kawowy Z Serem Malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i bok 9-lub 10-calowej patelni sprężynowej ze skróceniem; lekko mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać mąkę i 3/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Pokrój w maśle, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 szklanka mieszanki okruchów w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Do pozostałej mieszaniny okruchów dodać proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, kwaśną śmietanę, ekstrakt migdałowy i 1 jajko; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
JajkoJajko
SólSól
5
Rozłóż ciasto na dnie i 2 cale w górę strony (około 1/4 cala grubości) patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W małej misce ubić serek śmietankowy, pozostały 1/4 szklanki cukru i pozostałe jajko mikserem elektrycznym lub wymieszać łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Wlać do panierki wyłożonej cieście. Ostrożnie łyżka zachowuje równomiernie na kremowym nadzieniu serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj migdały do zarezerwowanej mieszaniny okruchów; posypać konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
MigdałyMigdały
9
Piec 45 do 55 minut lub do wypełnienia jest ustawiona i skorupa jest głęboki złoty kolor. Ostudzić 15 minut; usunąć stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn