Malinowo-marcepanowe ciasto kawowe może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 200 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, jajko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Tort Kawowy Malinowo-Marcepanowy, Tarty Malinowo-Marcepanowe, oraz Trufle Marcepanowe Świeże Maliny.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar 9-calowa kwadratowa patelnia. W małej misce wymieszać 1/3 szklanki mąki i 1/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Pokroić w jędrne masło, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż będzie kruche. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta kawy z wyjątkiem pasty migdałowej i malin z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.