Tort kawowo-toffi z lukrem karmelowym
Tort kawowo-toffi z lukrem karmelowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 368 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz granulki kawy rozpuszczalnej, olej roślinny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekoladowe Babeczki {Karmelowy Lukier Toffi}, Kawa toffi Bonbon Squares z karmelem dla # Baketogether, oraz Toffi Coffee Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno i boki patelni 13x9 cali. W małej misce rozpuść granulki kawy we wrzącej wodzie.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, 1 szklanka wody, olej, jajka i mieszanka kawy z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce wymieszaj lukier i polewę karmelową. Ciasto z lukrem.
Posypać cukierkami toffi. Przechowywać luźno przykryte.