Tort karmelowy II
Caramel Cake II może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 265 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Tort karmelowy z lukrem karmelowym, Karmelowe ciasto jogurtowe z lukrem karmelowym, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia dwie 9-calowe patelnie z pergaminem. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać 3 razy. Odstawić.
Zrobić syrop karmelowy. Na ciężkiej patelni podgrzać 1/2 szklanki cukru, stale mieszając, gdy cukier się topi. Nadal gotować i mieszać, aż stopiony cukier stanie się ciemnobrązowy. zdjąć z ognia.
Bardzo powoli dodawać gorącą wodę i mieszać do rozpuszczenia. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce, masło śmietankowe z pozostałych 1 1/4 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodawać jajka po kolei, dokładnie ubijając po każdym.
Dodać wanilię i 3 łyżki syropu karmelowego.
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian i ubić, aż będzie gładka.
Wlać ciasto do dwóch 9 calowych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.