Tort Hibiskusowo-Nektarowy

Tort Hibiskusowo-Nektarowy
Hibiskus-tort nektarowy jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Ten deser ma 602 kalorie, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie maraschino, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Nektarem Morelowym, Ciasto Z Nektarem Morelowym, oraz Makarony czekoladowo-Hibiskusowe z Ganache z hibiskusem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszyste; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
3
Dodawać ekstrakty; ubijać aż do wymieszania. Odstawić mieszaninę na bok.
4
Połączyć maślankę z kwaśną śmietaną, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
5
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól, a następnie dodać do mieszaniny masła na przemian z mieszaniną maślanki, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki. Beat z małą prędkością mikserem elektrycznym, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
6
Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż na ciasto. Złożyć w kokosie, pekan, i wiśni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzereśnieCzereśnie
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
7
Wlać ciasto do 3 nasmarowanych i posypanych mąką okrągłych 9-calowych tortownic.
8
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozłóż lukier z serem wiśniowo-orzechowym między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta. Ciasto przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
CzereśnieCzereśnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn