Tort Genoise Z Nadzieniem Boysenberry I Włoską Bezą
Tort Genoise z nadzieniem Boysenberry i włoską bezą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Ten przepis służy 6. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jeśli masz syrop kukurydziany, zarezerwowany boysenberry juice, pektyny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Genoise z nadzieniem Fruit ' n ' Cream, Ciasto waniliowe z włoskim lukrem bezowym, oraz Tort Świeżo-Jagodowy Z Lukrem Włosko-Bezowym dla podobnych receptur.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.