Tort Flagowy
Flaga ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, jagody, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Flagowy, Tort Flagowy, oraz Tort Flagowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 13-in. x 9-po. patelnię do pieczenia posmarować papierem woskowanym i posmarować papierem; odstawić na bok. W dużej misce, połączyć pierwsze cztery składniki; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Przenieś ciasto na przykrytą deskę do ciasta. Za pomocą małego noża, wyciąć 5-in. x 4-po. prostokąt (1/2 po. głęboko) w lewym górnym rogu ciasta, pozostawiając 1/2-in. border wzdłuż krawędzi ciasta. W przypadku czerwonych pasków wyciąć 1/2 cala. szerokie rzędy (1/2 po. Głębokie), pozostawiając 1/2-in. granica. Za pomocą widelca ostrożnie usuń wycięte kawałki ciasta.
W małej misce rozpuść żelatynę berry blue W 3/4 szklanki wrzącej wody.
Wlać 1/2 szklanki zimnej wody do 2-filiżanki miarki; dodać wystarczającą ilość kostek lodu, aby zmierzyć 1-1 / 4 filiżanki. Wymieszać z żelatyną, aż lekko zgęstnieje. Wyjmij miarkę i wyrzuć pozostałe kostki lodu. Powtarzam, Robienie żelatyny truskawkowej.
W małej misce połącz truskawki i 1 szklankę żelatyny truskawkowej. W innej misce połącz jagody i 1 szklankę niebieskiej żelatyny. Przechowywać w lodówce przez 20 minut lub tylko do miękkiego zestawu. (Zachowaj pozostałą żelatynę do innego użycia.)
Wymieszać mieszaniny żelatyny. Powoli wlać mieszankę jagodową w prostokąt; łyżkę mieszanki truskawkowej w paski.
W dużej misce ubić masło, aż będzie puszyste; ubić cukier i mleko cukierników, aż będzie gładkie.
Dodać krem marshmallow; beat dobrze, aż lekki i puszysty.
Rozłóż 1 filiżankę na boki i górną krawędź ciasta. Przechowywać w lodówce pozostały lukier przez 20 minut.
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torby; włóż dużą końcówkę Gwiazdy. Napełnij torebkę pozostałym lukrem. Lukier rura między rzędami żelatyny truskawkowej i wokół krawędzi ciasta. Przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny lub aż żelatyna jest ustawiona.